Met de Finest snij- en serveerplanken

Naast dat het fijn is om zelf een ambachtelijke en duurzame snij- en serveerplank in jouw keuken en op tafel te hebben, is het enorm leuk om een plank weg te geven als cadeau! In de webshop van ATMK kies je gemakkelijk uit een van onze modellen en geef je iedere snijplank een persoonlijke touch met de optie tot inscriptie. Zo maak je zelf het leukste cadeau vanuit je luie stoel – extra gemakkelijk in de tijd dat op bezoek gaan bij geliefden en geopende winkels niet meer vanzelfsprekend is.

Baby on the way

Zoek je nog een uniek kraamcadeau of zoals ze dat mooi in België noemen: doopsuiker? Laat de naam of geboortedatum van het pasgeboren kindje laseren in een van onze Finest snij- en serveerplanken. Ideaal om de groente- en fruithapjes over enkele maanden op te bereiden en natuurlijk een bijzonder aandenken aan dit heugelijke moment. Met de planken in modellen Den Haag en Delft sla je nooit de plank mis!

Huisje, boompje, beestje

De tijd is daar; samenwonen! Een speciaal moment en extra speciaal om een herinnering aan te hebben. Passend zijn dan planken Leiden en Amsterdam. Deze grachtenpandjes – gelaserd met datum, straatnaam of namen – blijven jarenlang in goede staat en stelen de show op ieder aanrecht. En geloof ons: het feit dat de planken in de vaatwasser kunnen, stemt iedereen tevreden die net op zichzelf woont. Een ideaal housewarming cadeau!

(S)he said YES!

Maar wat geef je de tortelduifjes die hun missing piece hebben gevonden en elkaar het jawoord hebben gegeven? Het vinden van een trouwcadeau is altijd lastig en vergt veel creativiteit. Niet getreurd, want met onze puzzel plankensets Middelburg en Maastricht vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!

Niet genoeg aan 10 tekens?

Standaard hebben we op ieder model de ruimte voor 10 tekens voor de persoonlijke inscriptie. Maar wij denken natuurlijk graag met je mee! Dus heb jij een gaaf cadeau voor ogen, waarbij 10 tekens niet voldoet? Mail, bel, chat met ons en we bekijken de mogelijkheden graag met je! Zo komt de duurzame en ambachtelijke pizzaplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank en/of borrelplank met langere inscriptie jouw kant op!

Housewarming cadeau
Borrelplank met sushi