ATMK

Alles voor op tafel

Aan Tafel Met Karin: want de drijvende kracht achter dit ambachtsbedrijf is Karin den Dulk. Een creatieve, ondernemende en gepassioneerde vrouw die zich uitstekend een weg weet te banen in de stoere wereld der houtbewerking. Karin is binnen het bedrijf betrokken bij alle facetten. Van het maken van nieuwe ontwerpen tot aan het snijden, laseren en frezen van het hout. Toch is ATMK inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waarin ook haar man Michel en twee kinderen regelmatig werkzaam zijn. Eén ding staat vast: bij ATMK ligt de focus op vernieuwing, kwaliteit, duurzaamheid en het optimaliseren van de belevenis van de eindgebruiker.

ATMK staat voor méér

Ambachtelijk: handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Geen massaproductie, geen volledige automatisering. ATMK staat voor authentieke producten, met passie en plezier vervaardigd vanuit inspirerende en creatieve ideeën.

Transparant: een goede relatie met leveranciers en klanten is het uitgangspunt. Daarom geldt: afspraak is afspraak. ATMK geeft eerlijke adviezen en bouwt vertrouwen op bij uiteenlopende klanten, leveranciers en samenwerkingspartners.

Maatschappelijk betrokken: duurzaamheid speelt een grote rol; dit is terug te zien aan de producten, de productie én de locatie. Werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, regionale betrokkenheid en inzetten op samenwerking heeft altijd de voorkeur.

Klantgericht: alleen met oprechte aandacht voor de klant kunnen gepersonaliseerde producten succesvol worden. Een deskundig advies, korte lijntjes, persoonlijk contact en snelle levertijden maken van ATMK een klant- en servicegericht bedrijf.

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!