Waarom krassen op de snijplanken van ATMK een teken van kwaliteit zijn!

Bij ATMK begrijpen we dat onze snijplanken niet alleen een functioneel keukenhulpmiddel zijn, maar ook een esthetische toevoeging aan jouw culinaire avonturen. We kunnen het begrijpen dat het enigszins tegenvalt als er na verloop van tijd enkele krassen ontstaan in jouw Finest by ATMK snijplank. Echter, die krasjes en markeringen op onze snijplanken zijn eigenlijk een teken van kwaliteit! In deze blog leggen we uit waarom deze markeringen onvermijdelijk zijn, maar geen invloed hebben op de prestaties van onze planken.

Langere levensduur van jouw messen

Onze snijplanken zijn gemaakt van een speciaal gerecycled papiermengsel, dat zacht genoeg is om jouw messen niet bot te maken, maar tegelijkertijd hard genoeg om diepere krassen te voorkomen. Dit evenwicht is essentieel om zowel de levensduur van jouw messen als de lange levensduur van de snijplanken te waarborgen. Die krasjes die na verloop van tijd kunnen verschijnen, zijn eigenlijk een bewijs van deze balans en laten zien dat onze planken hun werk doen om je messen scherp te houden.

Geen zorgen over deeltjes

Tijdens het snijden met enorm scherpe messen kunnen er soms deeltjes van de snijplank vrijkomen. Let op: dit is een uitzonderlijk geval! Maak je geen zorgen, dit is volkomen normaal en heeft geen invloed op de kwaliteit van het materiaal of op je gezondheid. Onze snijplanken zijn gemaakt van veilige en hygiënische materialen die voldoen aan strenge normen en hebben alle certificaten voor veilig gebruik in jouw keuken. Dus snijd met een gerust hart en weet dat die deeltjes geen schade aanrichten.

Een druppel olie doet wonderen

Wat we proberen te zeggen: als je onze snijplanken met liefde en enthousiasme gebruikt, is het volkomen normaal dat er na verloop van tijd enkele krassen op de planken ontstaan. Deze markeringen zijn een herinnering aan al die heerlijke gerechten die je hebt bereid en de culinaire avonturen die je hebt beleefd. Ze vertellen het verhaal van je keukencreaties en worden een onderdeel van de unieke geschiedenis van jouw ATMK snijplanken. Dus wees niet bang voor die krassen, omarm ze als een teken van authentiek gebruiksplezier! Oppervlakkige krassen krijg je weer weg met een druppeltje olie op z’n tijd. Wrijf dit goed in de plank, waardoor deze weer gaat stralen!

De krasjes en markeringen op de snijplanken van ATMK zijn dus geen gebreken, maar juist een teken van kwaliteit en authenticiteit. Ze getuigen van de delicate balans tussen zachtheid en duurzaamheid die onze planken bieden. Dus wees niet bang voor die krassen en omarm ze als een bewijs van je culinaire avonturen en het plezier dat je hebt gehad tijdens het gebruik van onze snijplanken. Geniet van het snijden, hakken en creëren, wetende dat die markeringen deel uitmaken van jouw unieke kookverhaal met ATMK!

Ontdek de magie van krassen op onze snijplanken en laat je culinaire creativiteit de vrije loop met ATMK!

snijplank in de vorm van een hexagon. Hexagon snijplank