Uniek kerstpakket of relatiegeschenk

Met duurzame Finest snij- en serveerplanken

Of je nou op zoek bent naar een uniek kerstpakket of een geschenk voor een andere feestdag, onze Finest by ATMK snijplanken en serveerplanken zijn voor iedere gelegenheid het perfecte cadeau. Daarnaast is het een duurzame keuze, omdat iedere plank is gemaakt van gerecycled papier. Neem eens contact op om de mogelijkheden en retailprijzen (vanaf 6 stuks) te bespreken. Wees welkom!

Uniek kerstpakket op maat

Een blijk van waardering!

Jouw bedrijf is uniek. Daar horen ook unieke geschenken en materialen bij voor de feestdagen! ATMK begrijpt dat als geen ander en ziet de meerwaarde in van snij- en serveerplanken van hoge kwaliteit, die écht bij het bedrijf passen. Wij maken deze producten daarom niet alleen van de beste materialen, maar willen ze ook graag voor je personaliseren. Zodat het echte eyecatchers worden die jij in jouw kerstpakket cadeau geeft.

Wat kan ATMK voor jouw bedrijf betekenen? Download de zakelijke brochure hieronder en neem gerust contact op voor een offerte op maat, een persoonlijk en eerlijk advies of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Laseren en Graveren

Dankzij geavanceerde apparatuur in combinatie met moderne software, kunnen we de Finest-producten voorzien van uiteenlopende afbeeldingen en teksten. Dat kan natuurlijk een logo zijn, maar ook versierende prints, een mooi plaatje of een uitnodigende tekst laseren of graveren wij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De laser brandt de afbeelding of tekst in het hout en is uiterst precies in te stellen. Hierdoor kunnen nuances aangebracht worden in de kleurintensiteit en zijn zowel lichtbruine tot bijna zwarte afbeeldingen mogelijk. Een mooie en opvallende optie voor het personaliseren van de producten!

Frezen

Zowel snijplanken als serveerplanken moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. Door het frezen van gleuven, goten, verdiepingen of andere aanpassingen naar wens, maken wij de voor jou perfecte planken. We beschikken over standaardmodellen die zijn voorzien van goed doordachte gefreesde kenmerken, maar uiteraard kun je ook jouw product volledig door ons laten ontwerpen en op maat laten maken.

Doordat wij zelf over alle apparatuur beschikken voor het laseren, graveren en frezen van Finest-producten, kunnen wij zowel grote als kleine aantallen bewerken.

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!