Met liefde voor de wereld

Uniek en duurzaam, dat zijn onze Finest snijplanken en serveerplanken die wij in het Zuid-Hollandse Den Hoorn maken. Vele laagjes papier en houtvezels worden onder hoge druk stevig op elkaar geperst met hars. Zo ontstaat een duurzame, robuuste en slijtvaste plank die ook nog eens in de vaatwasmachine kan. Een product dat héél lang meegaat.

Misschien wel het allergrootste voordeel: ze kunnen in de vaatwasser! Dit in tegenstelling tot houten planken. Een hygiënische en handige oplossing voor in de keuken en op tafel. De Finest-planken kunnen een temperatuur tot wel 176°C verdragen, zijn lief voor je messen en de waterdichte houtvezels maken een levenslange garantie mogelijk. Uiteraard is het product uitgebreid getest én gecertificeerd door het National Sanitation Foundation (NSF). Niet voor niets zijn de van papier gemaakte planken in de Verenigde Staten al een groot succes.

snijplank voordeel

Met liefde voor de wereld

snijplank hittebestendig

Hittebestendig tot 176°C

snijplank mesvriendelijk

Mesvriendelijk

Vaatwasserbestendig

snijplank voordeel

Hygiënisch in gebruik

Maak jouw Finest snijplank of serveerplank uniek!

Met de introductie van onze Finest-lijn hebben we een uniek product met heel veel positieve eigenschappen uit de VS naar Nederland gehaald. Daar zijn we trots op! In onze shop koop je gemakkelijk de Finest planken in bruin en zwart, met en zonder sapgeul.
Toch hoeven wij niet overal onze eigen stempel op te drukken. Wil jij nog een stapje verder? Ze zijn volledig te personaliseren met logo’s en teksten. Zo maak je de snij- of serveerplank uniek.

Wil je dealer worden of een eigen private label ontwikkelen met dit product? Dan gaan we graag met je aan tafel. We kunnen op maat gemaakte ontwerpen realiseren die onder jouw eigen naam gebruikt en/of verkocht kunnen worden. Wees welkom!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!