Dealer worden

Van Finest snij- en serveerplanken

Met de introductie van onze Finest-lijn hebben we een uniek product in Nederland beschikbaar gemaakt. En daar zijn we trots op! Ook jij kan dealer van de Finest snij- en serveerplanken worden! Heb je bijvoorbeeld een groothandel, conceptstore of souvenirwinkel en passen onze snij- en serveerplanken in het assortiment? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden en retailprijzen (vanaf 6 stuks) te bespreken. Wees welkom!

Jouw eigen Private Label

Op maat gemaakt

We hoeven niet overal onze eigen stempel op te drukken. Wil je een eigen private label ontwikkelen met dit product? Dan gaan we graag met je aan tafel. Voor grote en kleine aantallen kunnen we op maat gemaakte ontwerpen realiseren die onder jouw eigen naam gebruikt en/of verkocht kunnen worden. Neem contact op met Karin voor de mogelijkheden.

Laseren en Graveren

Dankzij geavanceerde apparatuur in combinatie met moderne software, kunnen we de Finest-producten voorzien van uiteenlopende afbeeldingen en teksten. Dat kan natuurlijk een logo zijn, maar ook versierende prints, een mooi plaatje of een uitnodigende tekst laseren of graveren wij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De laser brandt de afbeelding of tekst in het hout en is uiterst precies in te stellen. Hierdoor kunnen nuances aangebracht worden in de kleurintensiteit en zijn zowel lichtbruine tot bijna zwarte afbeeldingen mogelijk. Een mooie en opvallende optie voor het personaliseren van de producten!

Frezen

Zowel snijplanken als serveerplanken moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral ook functioneel. Door het frezen van gleuven, goten, verdiepingen of andere aanpassingen naar wens, maken wij de voor jou perfecte planken. We beschikken over standaardmodellen die zijn voorzien van goed doordachte gefreesde kenmerken, maar uiteraard kun je ook jouw product volledig door ons laten ontwerpen en op maat laten maken.

Doordat wij zelf over alle apparatuur beschikken voor het laseren, graveren en frezen van Finest-producten, kunnen wij zowel grote als kleine aantallen bewerken.

Wil je ook een duurzame en ambachtelijke Finest snij- en serveerplank? Neem een kijkje in de shop!