Borrelplank ideeën

Zin in een gezellige avond borrelen met ambachtelijke hapjes? Dat begrijpen wij bij ATMK als geen ander! We geven je graag wat inspiratie, zodat jij straks de show steelt bij jouw gasten met een heerlijke, goed opgemaakte borrelplank. Klaar voor een blog vol inspiratie? Lees snel verder!

Oer-Hollands borrelen

Ga jij voor een avond oer-Hollandse gezelligheid, dan raden wij je Finest snij- en serveerplank Amsterdam aan. Met natuurlijk een krokante bitterbal, goed gerijpte kaas of zo’n lekker Amsterdams zuur uitje. Allemaal heerlijke Hollandse producten die perfect passen bij deze oerdegelijke stijlvolle plank, die in de vorm van een Amsterdams grachtenpand niet te missen is in jouw keuken. Wist je ook al dat je op de Finest planken kan krijten? Handig als je wilt aangeven welke producten je serveert.

Verse vis op plank Scheveningen

Haal de gezellige sfeer van Scheveningen in huis met deze bijzonder gevormde borrelplank. Loopt het water je al in de mond wanneer je denkt aan verse haring, paling of kabeljauw? Dan is deze unieke plank – die overigens ook een leuke toevoeging is aan de inrichting van jouw keuken – de uitstekende keus voor jou. Wat ons betreft, bezit deze plank alle vereisten voor een prachtige visborrelplank. Twijfel zeker niet om een kijkje te nemen op de webshop voor deze duurzame en stijlvolle borrelplank!

Haagse diversiteit

Den Haag, de stad van diversiteit en verschillende culturen. Oftewel, van alles wat. Wil jij graag allerlei soorten lekkernijen serveren op jouw borrelplank? Dan is borrelplank Den Haag echt iets voor jou. Neem van elke cultuur jouw favoriete hapje en stel de perfecte Haagse plank samen. Surinaams, Marrokkaans, Turks of Chinees? Op de Finest snij- en serveerplank Den Haag is alles mogelijk en ga je voor een heerlijke diverse borrel. Klinkt goed toch?

Nieuwsgierig geworden?

Hebben we je op lekkere, originele ideeën gebracht? Dat begrijpen we! Goed nieuws, in onze shop hebben we namelijk nog meer prachtige planken staan. Elke plank is uniek met een eigen uitstraling. De kwaliteit en duurzaamheid van onze planken zijn daarentegen altijd hetzelfde: strak, vaatwasbestendig en gemaakt van dunne laagjes gerecycled papier en houtresten. Genieten van een Finest snij- en serveerplank is daarom niet alleen lekker, maar ook verantwoord. Nieuwsgierig geworden naar welke unieke planken wij nog meer hebben? Ga naar onze online shop.

borreplank ideeën
borrelplank idee inspiratie