Bijvoorbeeld voor het snijden van Aloë vera

Onze Finest snij- en serveerplanken zijn natuurlijk voor allerlei doeleinden te gebruiken. Je denkt al snel aan gebruik in de keuken of als mooie presentatieplank voor hapjes op de zaterdagavond. Blij verrast waren wij dan ook met de aanvraag van Dr. Green. Dr. Green is specialist in het kweken van Aloë vera planten en is gevestigd in Naaldwijk – nog geen 5 kilometer verderop. We horen jullie denken: “wat moet een Aloë vera kweker met een snij- of serveerplank?”

Verse Aloë vera van Dr. Green

Het leuke is dat Dr. Green naast de Aloë vera planten ook de bladeren van de plant verkoopt in hun webshop. Uit deze bladeren kan je heel gemakkelijk Aloë vera gel halen, precies dezelfde als de gel die in de beauty-industrie gebruikt wordt. Omdat de gel onbewerkt is, heb je op deze manier de meeste pure en sterke vorm van Aloë vera gel tot beschikking. Zo weet je precies wat je op je huid smeert.

Het voordeel van deze soort gel: het heel veel positieve effecten op de huid en kan ook bijdragen aan het verminderen van huidproblemen, zoals acne of wondjes. Je kan het gewoon rechtstreeks op de huid smeren, maar ook gebruiken met andere natuurlijke ingrediënten om bijvoorbeeld een lekker maskertje te maken. Ultiem genieten!

En daar komt de Finest snij- en serveerplank van pas

Voor gebruik moeten de bladeren natuurlijk wel even gesneden worden. En daar komt ATMK om te hoek kijken! De Aloë vera van Dr. Green wordt voortaan in stijl gesneden op onze prachtige Finest snij- en serveerplank, met logo inscriptie. Zij kozen voor lichtbruine variant, omdat deze kleur het beste bij hun uitstraling past.

De snij- en serveerplank van Finest by ATMK is stevig, duurzaam en hygiënisch. De plank is namelijk gemaakt van dunne laagjes gerecycled papier en houtresten. Doordat de vele lagen papier stevig met hars op elkaar geperst worden, ontstaat er een robuuste, solide en slijtvaste plank. Een duurzaam en onwrikbaar product dat héél lang meegaat. Omdat Dr. Green zelf ook duurzaam is, past deze duurzame snijplank extra goed bij het bedrijf.

Zo zie je maar weer dat ons product multifunctioneel is en niet alleen in de keuken te gebruiken is. Heb jij ook een unieke toepassing waarvoor je onze Finest snij- en serveerplanken kunt inzetten? Laat het ons weten en we denken graag met je mee!